Сега четете
Бай Ганьо тръгва с 9 куфара из Европа

Бай Ганьо тръгва с 9 куфара из Европа

flaer_gbalkanski.979x0Спектакълът „Господин Балкански“ тръгва с 9 куфара из Европа. Толкова е броят на актьорите, които се изявяват в него.

Култовата постановка за Бай Ганьо по творбата на Алеко Константинов ще посети Брюксел, Люксембург и Лондон. В главната роля е големият син на Георги Калоянчев Ивайло. Европейският гастрол на спектакъла е планиран за 2016 г.

Догодина наесен пък актьорите от спектакъла са поканени отново на гастрол в САЩ и Канада. Този път те ще обикалят западното крайбрежие на континента, а началната спирка ще е Ванкувър. Следващите дестинации ще са още Сан Франциско, Лос Анджелис и други. Поканата за американската обиколка идва почти веднага след като актьорите от спектакъла „Господин Балкански“ пообиколиха Северна

Америка. Ивайло Калоянчев и компания зарадваха сънародниците си в онреал, където са ги аплодирали над 500 човека. В Чикаго пък на крака са им станали близо 1200 зрители. Спектакълът бе показан и в Торонто.

Вижте и

Постановката „Господин Балкански“ е продукция на дупнишкия театър „Невена Коканова“. Ивайло Калоянчев признава, че с гордост продължава образа на колоритния герой от едноименния роман на Алеко Константинов, игран дълги години от баща му. В сценичната интерпретация на режисьора Кольо Петков се изявяват още Светослав Пеев, Веселин Цанев, Люба Пашова и др.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре