Сега четете
Еуфория за шоуто на Лепа Брена

Еуфория за шоуто на Лепа Брена

Лепа БренаИстинска еуфория е обхванала всички фенове на балканската мегазвезда Лепа Брена броени часове преди грандиозния концерт, който е днес, 22 октомври. Заради огромния интерес към събитието бяха пуснати допълнителни билети от всички категории, които също вече са на привършване.
Организаторите от Moko Solution призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано до залата.

Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени точно в 18 ч. Паркингът ще е на разположение на всички до изчерпване на местата, като допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. „Асен Йорданов“.

Притежатели на билет от категория „Правостоящи“ влизат от вход В0, а всички, които са си закупили седящи места, трябва да се отправят към В1. За ВИП гостите на концерта е предназначен вход А0.

Вижте и

Шоуто ще стартира ударно с изпълнения на Азис точно в 20 ч. Хамелеонът на българската музика ще представи изненадваща програма, както и чисто ново парче, което ще прозвучи ексклузивно за феновете на Лепа Брена. Веднага след това на сцената ще излезе юго легендата, която ще изпълни найголемите хитове от началото на кариерата си до днес.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре