Лепа БренаИстинска еуфория е обхванала всички фенове на балканската мегазвезда Лепа Брена броени часове преди грандиозния концерт, който е днес, 22 октомври. Заради огромния интерес към събитието бяха пуснати допълнителни билети от всички категории, които също вече са на привършване.
Организаторите от Moko Solution призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано до залата.

Входовете на “Арена Армеец” ще бъдат отворени точно в 18 ч. Паркингът ще е на разположение на всички до изчерпване на местата, като допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. “Асен Йорданов”.

Притежатели на билет от категория “Правостоящи” влизат от вход В0, а всички, които са си закупили седящи места, трябва да се отправят към В1. За ВИП гостите на концерта е предназначен вход А0.

Шоуто ще стартира ударно с изпълнения на Азис точно в 20 ч. Хамелеонът на българската музика ще представи изненадваща програма, както и чисто ново парче, което ще прозвучи ексклузивно за феновете на Лепа Брена. Веднага след това на сцената ще излезе юго легендата, която ще изпълни найголемите хитове от началото на кариерата си до днес.