Сега четете
ЧРД на Джуди Халваджиян

ЧРД на Джуди Халваджиян

djudi-halvadjiqnДжуди Халваджиян е родом от град София на 20-ти Октомври 1974 година. Истинското име на продуцента е Юлиян. От 14 годишна възраст живее в Италия. Завършва образованието си там със специалност „Кино и телевизионно продуцентство“. Брат на Джуди е Магърдич Халваджиан, който е режисьор и продуцент.

През 2002 година той заедно с брат си Магърдич Халваджиян и Асен Чанков създават продуцентска къща „Глобал Вижън“. Благодарение на нея през 2003 година в нашата страна започват да се излъчват предаването „Господари на ефира“ и телевизионната игра „Руска рулетка“. По-късно и предаването „Пълна лудница“.

Освен тях „Глобал Вижън“ е продуцент на предаванията „Имаш поща“, „Игра за милиони“, „Море от любов“, „Великолепната шесторка“, „Ясновидци“, „Страх“, „Пълна промяна“, „Сладко отмъщение“, „Стар академи“ и т.н.

Джуди Халваджиан е продуцент на филма „Скомина“, който през 2000 година получава награда на фестивала „Златна роза“. Джуди има награда и за музикалния клип „Pussy call“ на групата „Kitchen Funk“. Съпругата на Джуди се казва Елена. Тя е била главна координаторка на предаването „Господари на ефира“, а в последствие работи в областта на рекламата.

Вижте и

След три годишна връзка влюбените се сдобиват с рожба. Двамата имат момиченце на име Беатрис, което е на 3 годинки. Името на детето е избрано случайно докато майката гледа репортаж и чува името Беатрис, което е на арменска плувкиня. Много го харесва и тъй като е старо арменско име решава да кръсти детето си така.

Заради любовта на  Халваджиян към храната, Елена се научава да готви много добре не само български, а и арменски гозби. Помощник на съпругата е свекърва й, която по телефона дава рецептите. Семейството обича да пътува, а любимите им дестинации са Венеция и Милано.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре