djudi-halvadjiqnДжуди Халваджиян е родом от град София на 20-ти Октомври 1974 година. Истинското име на продуцента е Юлиян. От 14 годишна възраст живее в Италия. Завършва образованието си там със специалност “Кино и телевизионно продуцентство”. Брат на Джуди е Магърдич Халваджиан, който е режисьор и продуцент.

През 2002 година той заедно с брат си Магърдич Халваджиян и Асен Чанков създават продуцентска къща “Глобал Вижън”. Благодарение на нея през 2003 година в нашата страна започват да се излъчват предаването “Господари на ефира” и телевизионната игра “Руска рулетка”. По-късно и предаването “Пълна лудница”.

Освен тях “Глобал Вижън” е продуцент на предаванията “Имаш поща”, “Игра за милиони”, “Море от любов”, “Великолепната шесторка”, “Ясновидци”, “Страх”, “Пълна промяна”, “Сладко отмъщение”, “Стар академи” и т.н.

Джуди Халваджиан е продуцент на филма “Скомина”, който през 2000 година получава награда на фестивала “Златна роза”. Джуди има награда и за музикалния клип “Pussy call” на групата “Kitchen Funk”. Съпругата на Джуди се казва Елена. Тя е била главна координаторка на предаването “Господари на ефира”, а в последствие работи в областта на рекламата.

След три годишна връзка влюбените се сдобиват с рожба. Двамата имат момиченце на име Беатрис, което е на 3 годинки. Името на детето е избрано случайно докато майката гледа репортаж и чува името Беатрис, което е на арменска плувкиня. Много го харесва и тъй като е старо арменско име решава да кръсти детето си така.

Заради любовта на  Халваджиян към храната, Елена се научава да готви много добре не само български, а и арменски гозби. Помощник на съпругата е свекърва й, която по телефона дава рецептите. Семейството обича да пътува, а любимите им дестинации са Венеция и Милано.