Сега четете
Над 500 артисти в Нощта на музеите и галериите

Над 500 артисти в Нощта на музеите и галериите

muzeiНад 500 артисти от цял свят ще се включат в десетото издание на Нощ на музеите и галериите – Пловдив, която ще се проведе на 12 и 13 септември.

В рамките на двата фестивални дни гостите на събитието от цялата страна ще вземат участие
в интензивна програма от над 120 събития в повече от 90 локации – специални изложби, концерти, акции, спектакли и представяния, подготвени специално за събитието от общински, държавни и частни музеи и галерии, театри, университети, читалища, книжарници, клубове, барове, ателиета, работилници, алтернативни пространства за изкуство и независими куратори, които ще представят своите проекти в градска среда.

Традиционно програмата е организирана в няколко основни теми: „Музеи и галерии,,, „Култура и клуб“, „Град и публично пространство,, и „Детска програма,,.

Вижте и

По повод десетата годишнина организаторите на събитието от фондация „Отворени изкуства,, и съорганизаторите от фондация „Америка за България“в партньорство с община Пловдив ще представят и специална юбилейна програма, свързана с характерните културни локации, включени в „Алтернативна карта на Пловдив“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре