Сега четете
Замразяват Джаро

Замразяват Джаро

djaroКолкото и влиятелен да е най-обичаният роден тв злодей Джаро (от „Под прикритие“), някои неща не зависят от него. Като слизането му от екран.

По-правилно е всъщност да се каже, че даже не успя да стигне до екран. Талантливият Михаил Билалов щеше да изгрее с нова роля, съвсем различна от тази в кримката, където бе опасен мафиот. „Новият“ Джаро трябваше да е глава на модерно семейство.

Става дума за подготвяния нов сериал на ТВ7 „Връзки“, чиито снимки започнаха преди месец. Заради финансовия крах на телевизията процесът бе спрян и екипът успя да заснеме едва пет-шест епизода. Скандалите около медията не се очертава да приключат скоро и най-вероятно зрителите никога няма да видят „Връзки“ на екран, тюхкат се от гилдията.

Въпреки всички проблеми на ТВ7 продуцентите на сериала в момента не обмислят да се преместят в друга телевизия, където да си довършат лентата. Екипът предпочита да да монтира вече заснетия материал и да изчака какво ще се случи с ТВ7 в крайна сметка.

Вижте и

В описвания като БГ версия на „Сексът и градът“ сериал роля има и Лилия Маравиля. По сценарий тя играе съпругата на героя на Билалов и е описана като палава жена с няколко брака зад гърба и… няколко пред себе си. С роли са се убедили още Валери Йорданов и Яна Маринова.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре