Сега четете
Сутрешният блок на bTV без отпуск това лято

Сутрешният блок на bTV без отпуск това лято

photo 2 (1)„Нека говорят“ ваканция след неделя

Любо Нейков и Мария Илиева ще са едни от последните гости в „Нека говорят“. Двамата ще разкажат пред водещата Жени Марчева за новите си проекти и какво ще правят през лятото. От другата седмица тя и колегата й в предаването Михаил Дюзев излизат в летен отпуск. Това ще направят и водещите на повечето предавания през следващите два месеца. Причината е, че през лятото телевизиите залагат на развлекателни предавания и филми.

Единствено сутрешните блокове няма да почиват. За разлика от миналата година, когато „Тази сутрин“ на Би Ти Ви излезе във ваканция през август. Тогава водещите Ани Цолова и Виктор Николаев всъщност се преместиха в Нова тв, а в Би Ти Ви ги заместиха Генка Шикерова и Константин Караджов. Сега водещите са Биляна Гавазова и Антон Хекимян.
Първи от предаванията в Би Ти Ви в летен отпуск излезе Миро с шоуто си „Наистина любов“. На негово място от тази седмица в съботния следобед ще върви повторението на приключенското риалити „Африка: Звездите сигурно са полудели“. То ще се излъчва и в неделя от 15 ч и така ще застъпи на мястото на „Нека говорят“. Наталия Симеонова за последен път ще води „Предай нататък“ тази седмица. След това в събота веднага след централните новини по Би ТиЪи ще върви игрален филм.

Останалите предавания ще са във ваканция от другия месец. Тогава ще почиват Деси Стоянова и Александър Кадиев от „Преди обед“, Светослав Иванов от „120 минути“ и Петя Дикова от CooL.T. Между другото, при тях са едни от най-интересните гости тази седмица. За първи път след смъртта на съпругата си Мария Стефан Данаилов ще даде телевизионно интервю. Пред Петя Дикова той ще разкаже и за тежката си болест. Светослав Иванов пък ще разговаря с примата Лили Иванова.

Колегите им от БНТ ще излязат малко по-рано в почивка, заради Световното първенство по футбол, което се открива довечера. Заради него този и следващия петък няма да се излъчва „Панорама“, а централната емисия „По света и у нас“ ще започва в 21 ч. На 27-и предаването се връща на екран, както и новините в обичайния си час. Добрина Чешмеджиева няма да прави „Референдум“ на 17 юни заради студио за мондиала.

Заради мачовете в Бразилия Димитър Цонев също няма да е на екран с „Още от деня“ от 24 до 26 юни, както и между 30 юни и 3 юли.

Вижте и

Асен и Сибина Григорови ще правят „Животът и други неща“ до края на месеца и после излизат в почивка.
В Нова тв от понеделник вече не се излъчва „Часът на Милен Цветков“, но той се връща от отпуск още през август. Тогава пък ще почиват колежките му от „На кафе“ Гала, и от „Горещо“ – Венета Райкова. Все още не се знае дали публицистичните предавания на Нова тв – на Сашо Диков и на Люба Кулезич, ще са в летен отпуск. Ако се насрочат предсрочни парламентарни избори, те няма да слизат от ефир.

Едно е сигурно – ще има нов сезон „Черешката на тортата“ – кулинарното предаване, в което готвят известни хора. От няколко седмици то вече се снима, а сред участниците му ще са Милко Калайджиев, синът на Тони Стораро – Фики, и ясновидката Николета Йорданова. Тя участваше в шоуто на Би Ти Ви „Африка“. Най-вероятно Нова тв ще пусне „Черешката на тортата“ още през лятото.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре