Сега четете
Бойко Борисов за Ключалкагейт:Тоя победен човек! И да ми вземе кафеварката…

Бойко Борисов за Ключалкагейт:Тоя победен човек! И да ми вземе кафеварката…

бойко-борисов-на-разпит-за-подслушванията-6481На пресконференция след изборната победа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов демонстрира видимо задоволство и добро настроение. „Любословие“ представяцити от речта му и от отговорите на журналистически въпроси от вчера, както и следената от редакцията тема за Ключалкагейт .

 

– Лошо е да си крехък като БСП. Бит си на парламентарните избори, обаче Мишо Миков иска да се качи, да седне на Цецка на стола! И веднага е готов не да му сложат въженце на шията, да го удушат е готов, само да седне на Цецка на стола. Мая Манолова какво ли не би дала да се покатери там, да покаже ново костюмче? Представяш ли си какъв гьонсуратлък е да се качи Миков да ми дава думата той… Тоя победен човек! И да ми вземе кафеварката!

– И ако медиите държат на своят авторитет и чест, аз не мога да им препоръчам, но би било честно, когато каниш Кольо Колев от „Медиана“, преди това да кажеш: „Непозналият нито един резултат от последните 5 години ще ви говори как БСП ще стане първа сила“. Това е коректното към българския слушател и читател.

Кънчо и Андрейчо вчера ми харесаха – след изборите дадоха най-висок резултат на ГЕРБ и най-нисък на БСП! Само в рамките на един ден. Тези, които с червени бузки, обясняваха как ГЕРБ си е заминал. Имаше и една „Сова Харис“ агенция, но „Медиана“ са ми любимите. Но иначе това, което Дончев казва – по телевизията говориха, говориха, слушам – за кого говорят, те говорят за нас? Толкова неадекватно!

– Към политолозите – да си направят партия, да се видят колко струват.
(за прогнозите на социолозите в кампанията и изборната нощ)

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

#Ключалка – Медияпул ни отваря очите за Ключалкагейт: “Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски””

#Ключалка – Медияпул ни отваря очите за Ключалкагейт: “Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски””#Ключалка – Медияпул ни отваря очите за Ключалкагейт: “Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски”” #ключалка, #Любословие По-рано ви…

#Ключалка – Ключалкагейт Миков VS Борисов – обновено

#Ключалка – Ключалкагейт Миков VS Борисов – обновеноВнмание, последните новини по случая в Любословие по информация на Медияпул: #Ключалка – Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски”   Гореща новина от…

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре