Сега четете
Орлин Горанов разкрива живота си в „Извън новините” по Нова

Орлин Горанов разкрива живота си в „Извън новините” по Нова

Orlin Goranov & Kristina DimitrovaАктьор, моряк, разказвач на вицове, рицар  тамплиер… това са само част от лицата на един човек, когото всички познаваме като музикален изпълнител – Орлин Горанов застава пред камерата на „Извън новините”, за да ни покаже живота си такъв, какъвто е – тази неделя, 18 май, по Нова.

Пред зрителите и водещата Ани Салич изпълнителят на „Светът е за двама” ще опровергае напълно името на най-емблематичната си песен, за да ни срещне не с една, не с две, а с цели пет важни за него жени – дуетната му половинка от „Детски спомен” Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Мариана Попова, съпругата му Валя и дъщеря му Жаклин. Колко често Кристина Димитрова се оказва лош пророк и предизвиква пукане на гума, какво правят заедно Орлин Горанов и Мариана Попова в Босилеград и кои са най-колоритните мигове с партньорката му от „Само миг” Маргарита Хранова? Още две жени ще добавят своите щрихи към образа на големия български изпълнител – жената, която безрезервно е до него вече повече от 20 години – съпругата му Валя, както и дъщеря му Жаклин, която записва изключително емоционален видео дневник и го изпраща на екипа на „Извън новините” директно от Остин, Тексас, където живее. Именно то ще бъде и причината, поради която Орлин Горанов няма да успее да скрие вълнението си и ще се разплаче в студиото на Ани Салич.

Освен в компанията на много жени, зрителите на предаването ще го видят и в множество непознати роли. Със своето видео той ще ни отведе на сцената на Сатиричния театър, за да се превъплъти в ролята на анестезиолог и за да докаже, че несправедливо не е бил приет в НАТФИЗ преди години. Истински джентълмен и още по-истински рицар – такъв ще се окаже Орлин Горанов, който покрай близкия си приятел Андрей Баташов става част от Ордена на рицарите тамплиери от Йерусалим. Главният герой в „Извън новините” обаче няма да спре дотук и ще ни отведе дори на военния плац, за да разкаже каква е връзката му с Ансамбъла на въоръжените сили и защо вече си е спечелил славата на най-добрия разказвач на вицове в редиците на българската армия. Накрая, но не последно място – не само ще ни изведе извън студиото на „Извън новините”, но дори ще отплаваме в открито море – най-новата страст на Орлин Горанов.

Вижте и

Един мъж на много жени и с много лица, винаги верен на усмивката и позитивизма си – Орлин Горанов разкрива живота си пред Ани Салич – тази неделя в „Извън новините”.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре