Сега четете
Рангел се връща на върха на властта утре вечер  по bTV

Рангел се връща на върха на властта утре вечер  по bTV

Epizod 11Новият епизод на „Столичани в повече”, утре вечер от 21:30 часа, ще предложи на зрителите нови обрати, първият от който ще бъде сред парламентарната група на партия „Елит”. На пресконференция за журналистите, Праматаров ще обяви назначаването на нов говорител на партията- Рангел Чеканов. В своето слово, обаче, той ще направи скандално изказване, с което ще изненада „неприятно” и остави без думи Праматаров.

В пристъп на ярост Камелия ще разкрие за истинската самоличност на Елеонора пред Пепи. Междувременно Елеонора ще затопли отношенията с баща си и ще промени неговата нагласа.

След като разбра коя всъщност е Елеонора и с какво се занимава баща й, Пепи ще иска да се срещне с адвоката и да му разкаже за живота на дъщеря му. Елеонора ще бъде твърдо решена да го спре и ще му предложи да се видят. Дали Пепи ще се съгласи ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа.

Междувременно Йордан, Гълъбина и отец Григорий ще напреднат в организацията за бягството на Пацо. Помощта на кого още ще им бъде нужда зрителите ще видят тази сряда по bTV.

Вижте и

 [spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре