Сега четете
БНТ излъчва музикален филм за дует „РИТОН”

БНТ излъчва музикален филм за дует „РИТОН”

P1030333Емоционален разказ за Катя и Здравко отбелязва тяхната 35-годишнина

В петък /2 май/ от 23:10 часа по БНТ1 ще бъде излъчен музикалния филм „Брак по любов”. Той е посветен на 35-годишнината на любимия на поколения българи дует „Ритон”. Филмът надниква зад кулисите на дългогодишния сценичен успех и нестихваща медийна популярност на Катя и Здравко. Зрителите на БНТ1 ще станат свидетели на неочаквани откровения за съвместния им живот, както на сцената, така и извън нея.

Автор на филма е Драгомир Драганов, оператор – Недялко Данов, а режисьор – Станислав Терзиев. Според тях кариерата на Катя и Здравко, белязана от стотици песни, концерти, турнета, престижни фестивали и хиляди фенове, би била невъзможна без съхраняване на личните им отношения вече 35 години.

„Брак по любов” има амбицията да събере максимално личната и творческа биография на дуета и да отговори на въпроса, който най-често си задават хората : „Възможно ли е „пълното щастие”?!

Откровенията на Катя и Здравко ще преминат през спомени за първата целувка, първата сценична изява, успехите и болезнената тема за отсъствието на деца в семейството. Разговорът ще продължи до равносметката за една бляскава кариера и тревожните въпроси за нейния неизбежен край.

По случай 35-годишнината, от златния фонд на БНТ ще бъдат извадени емблематични музикални изпълнения на дует „Ритон”. Любопитни случки и спомени за своите приятели Катя и Здравко ще разкажат Филип Киркоров, Кристина и Михаил Белчеви, Гала, Тончо Русев, Живко Колев, Венци Мартинов, състудентката им от консерваторията Мая Нешкова, режисьорите Ласка Минчева, Димитър Шарков и много други.

„С дует „Ритон” ме свързва дългогодишно приятелство” – споделя Драгомир Драганов. „Уважението и доверието, което сме изградили помежду си, ги предразположи максимално по време на снимките и зрителите ще ги видят по-откровени от всякога. И двамата притежават уникално чувство за хумор, разказват увлекателно и не пестят емоциите си. Филмът се получи лек и пенлив като шампанско и се гледа на един дъх!” – допълни още авторът.

Този петък зрителите на БНТ1 ще разберат как Катя и Здравко напасват абсолютните противоположности в името на общия успех; как се преодолява умората; как се свиква с напрежението и какво в крайна сметка означава понятието професионализъм, когато заспиваш и се събуждаш до професионалния си партньор.

Вижте и

Гледайте „Брак по любов” на 2 май от 23:10 часа по БНТ1

[spider_facebook id=“1″]

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре