Kuci_FreddieMercuryНе кой да е, а самият Джо Кокър ще гостува днес в „Като две капки вода”. В неговия образ ще влезе актьор по професия, режисьор по образование и певец по душа. Кой е той, ще разберем от 20.00 часа по Нова.

„Аз съм 6” – най-успешната песен на скандалния хип-хоп изпълнител 100 кила, ще чуем от Неве. Песента, която е гледана над 7,5 милиона пъти, е и от любимите на 8-годишния син на Неве – Никола. Той дори се чудил как майка му ще я изпее. „Как сега ще я пея, като аз не му давам да я слуша”, притеснява се Неве, но пък се готви изключително старателно за своя образ. Днес ще чуем и Бритни Спиърс – в нейния образ – Мая.

Бяла коса, емблематичен глас, много татуировки – това очаква Стефания Колева. На нея се падна отново мъжки образ – този на Стенли. Победителят от миналия път Деян Донков отново ще избухне на сцената с вокала на Депеш Мод – Дейв Геън. Къци го очаква Фреди Меркюри, а за Иво предстои мечтаната от Рачков роля – тази на Петя Буюклиева. Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България” Павел ще изкуши дамската половина с Мишел Тело и тоталния хит Ai Se Eu Te Pego. Нети ще трябва да се справи с носителката на Оскар за „Най-оригинална песен” – певицата, актриса, композитор и режисьор – Барбара Стрейзънд.

[spider_facebook id=”1″]