Сега четете
Ани Салич връща Орлин Павлов към негова стара любов

Ани Салич връща Орлин Павлов към негова стара любов

Ani Salic_Izvun Novinite„Той разбира от всичко – от музика, от танци, от театър, от кино, от телевизия… и от любов”. Така Ани Салич представя Орлин Павлов – главният герой във втория епизод на „Извън новините”, който зрителите ще могат да видят тази неделя, 27 април, от 13.30 часа по Нова телевизия.

Известният изпълнител взима камерата в ръцете си, за да ни направи свидетели на един изключително откровен поглед в своя свят. От детските години, когато признава, че заеквал, до днес, когато не спира да доказва себе си като един от най-чаровните и успешни съвременни изпълнители.

Как се събужда сутрин, по какво се различават лицевите му опори и защо течният шоколад е неизменна част от старта на деня – това са само част от нещата, които зрителите ще разберат за неговото ежедневие. Какъв е Орлин, когато е изморен, какъв, когато се забавлява, и колко чаровен може да бъде дори когато закъснява. Откровен до край и… професионалист до край, той излиза на сцената, въпреки високата температура и възпаленото гърло – защото е обещал, а истинските артисти държат на обещанията си. Как преминават концертите му и срещите с феновете, как се подготвя за премиерата на последния си филм „Живи легенди” и как изкуството присъства постоянно в живота му… също както присъства и любовта.

Вижте и

Открито и без притеснение Орлин Павлов ще говори и за личния си живот. Ексклузивно в „Извън новините” ще разберем коя е жената, която му е повлияла най-много, когато е бил на 21 години – една стара любов с американски корен отново ще напомни за себе си…  И още едно откровено признание ще получи от него водещата Ани Салич – готов ли е за деца и защо последно е бил влюбен преди 3 години.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре