Сега четете
Актьорът Дидо Мачев спечели третия сезон на „Влез във форма с нас”

Актьорът Дидо Мачев спечели третия сезон на „Влез във форма с нас”

Влез във форма с насАктьорът Дидо Мачев е победителят в третия сезон на реалити формата „Влез във форма с нас”. Големият финал на най-здравословното реалити в ефира бе в понеделник, в предаването „Денят отблизо с Мария” по БНТ1.

За времето, в което зрителите на телевизията проследиха на живо отслабването на Дидо и Роро Кавалджиев пред камерите, българският Дани де Вито успя да отслабне с 9 килограма. Когато влезе в надпреварата, кантарът показваше 87 кг, а лекарите отчетоха, че метаболизмът му е като на 73-годишен човек. Два месеца по-късно талията и ханшът на 58-годишния Дидо Мачев са намалели с по 17 см.

Дидо Мачев и Роро Кавалджиев минаха през редица изпитания, за да успеят да намалят теглото си. Голямата битка обаче бе да се научат да водят здравословен начин на живот, да се усъвършенстват като личности и да подобрят уменията си за комуникация. 38-годишният Роро Кавалджиев прие предизвикателството да намали значително своите 110 килограма. В края на предаването кантарът отчете, че е успял да ги направи 87. Талията му е 103 см при предишни 115, а ханшът – 109 при първоначални 117,5 см.

За тоталната промяна, която се случи пред камерите на БНТ, Роро и Дидо се довериха на едни от най-добрите родни специалисти. Четирикратният републикански шампион по силов трибой Мартин Гергов изготви техните фитнес програми, за правилното хранене се довериха на диетолозите д-р Райна Стоянова и д-р Владимир Шишков. PR експертът Максим Бехар имаше за задача да даде ценни насоки на двамата участници, свързани с изграждането на техния имидж и комуникация с околните. Роро и Дидо танцуваха с личната инструкторка на Риана и медитираха със световноизвестния Майкъл Фишман, изпробваха пилатес и още много интересни и забавни техники за подобряване на формата.

За да подсили ефекта от усилените тренировки и диетата, Дидо ги съчета с конна езда и паневритмия, а Роро прибягна до услугите на психолог, за да преодолее зависимостта си от храната.

Вижте и

Не липсваха и забавни моменти – Роро сбъдна детската си мечта да бъде телевизионна звезда. Заедно с едно от най-познатите лица на БНТ – Марина Матева, той бе водещ на обедната емисия новини „По света и у нас” на БНТ.

Три седмици преди края на „Влез във форма с нас” към двамата състезатели се присъедини и водещата на „Шоуто на Канала” Ани Михайлова. Тя ще продължи програмата за отслабване и след финала на реалити формата.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре