Сега четете
БНТ пуска филм за шампионите преди двубоя

БНТ пуска филм за шампионите преди двубоя

UEFA-Europa-League-300x225Новият филм на БНТ, посветен на Лудогорец -„10 000 квадратни метра мечта“, ще бъде излъчен точно преди мача с Левски. Продукцията с автори Надя Обретенова и Йордан Димитров е дълга 35 минути и ще започне в 18:15 часа днес. В лентата е пресъздаден походът на отбора от В група до Лига Европа.

През последния месец екипът на БНТ бе близо до отбора и посети редица мачове, включително и гостуването на Валенсия от 1/8-финалите. Това позволи на режисьорите да представят тима в различна светлина. Във филма зрителите ще имат възможността да научат малко известни подробности за историята на клуба, както и за двама от основните футболисти.

Стадионът в Разград ще отвори врати два часа преди началото на мача с Левски, феновете ще могат да заемат мястото си от 17:15 часа.
Полицията ще вземе сериозни мерки за опазването на обществения ред. Използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. На стадиона няма да бъдат допускани и лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества.

09.04.2014 02:16 | Тема спорт | стр. 3 |

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре