Сега четете
Разбирате ли посланията на политиците?

Разбирате ли посланията на политиците?

parvata-razsledvashta-zhurnalistka-u-nas-margarita-mihneva-se-pensioniraИнтервю с Маргарита Михнева – журналист, Кирил Гумнаров и Георги Атанасов.

За политическите лозунги и неизпълнените обещания ще дискутират гостите Маргарита Михнева – журналист, Кирил Гумнаров и Георги Атанасов. в студиото на „Лице в лице” по бТВ.

Случващото се в парламента по думите на журналиста Маргарита Михнева е отвращение. Политиците в предизборните кампании се държат като добре платени поръчкови журналисти.

След като спечелят изборите и измамят хората се къса връзката между гласоподавателите и политиците. „Хората не могат да разберат кой кой е.”

Според Георги Атанасов се запита какво морално настояще имат хората от псевдобнарикадата, като визираше политиците в парламента, които е ясно, че са безцветни безпартийни измекяри на някакви политически формулировки, които наричат партии.

По думите на Гумнаров „Хората се зомбират в парламента.”

Защо не се изпълняват обещанията и защо хората не разбират посланията на политиците? То той отвърна, че няма персонална отговорност за това което обещава и което върши в крайна сметка.

Всеки депутат от името на една партия е подчинен на шефа на тази партия, като той се подчинява и се съобразява с лидера на тази партия. „Не парламента управлява, а десетина души.” заяви Кирил Гумнаров. Политиците няма да се променят, трябва да има натиск отвън, изказа се още той.

Народът избира тези политици. „Ние си избираме тези хора” отрази Михнева.

Като искаше да изтъкне в гостуването си по бТВ, че всички медии са поръчкови.

Вижте и

Като журналистът даде пример с Камен Ситнилски, като след участието му в студиото на Кеворк Кеворкян по Нова телевизия бил уволнен.

Атанасов сподели, че България плаче за един 19 май ‘34 г. като тогава имала най-големия стопански възход, като добави, че говори метафорично.

По думите на Гумнаров все повече и повече се краде и хората трябва да вярват на джоба си.„Политиците не искат да се разберат с хората” завърши Кирил Гумнаров.

bTV, „Лице в лице“

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре