„На прицел със Слави Ангелов” по БНТ от сряда

Slavi AngelovНово криминално предаване по БНТ ще извади на показ тайните на организираната престъпност в България. „На прицел със Слави Ангелов” е документална поредица, чиито автор и сценарист е един от най-добрите разследващи журналисти у нас – Слави Ангелов. Той е и консултант на хитовата продукция на националната телевизия „Под прикритие”.

Всяка сряда от 22:00 часа топжурналистът ще води зрителите в непознатия за тях подземен свят, под контрола на мафията. Поредицата стартира на 2 април само по БНТ1.

Авторът ще покаже шокиращи кадри и признания на „вътрешни хора”, и обещава на бял свят да изплуват скандални факти за афери, които от години привличат силно вниманието на българите. В 12-те серии от поредицата зрителите ще видят сензационни записи, снимани със скрита камера, за които Ангелов е водил дългогодишни преговори.

„Въпреки че „На прицел със Слави Ангелов се снима от месец, това е проект, който подготвям от дълги години. Ще покажем на зрителите престъпленията отвътре – независимо дали ще ги срещнем с убийци, крадци на коли, иманяри, наркодилъри или организатори на мокри поръчки – целта ни е да повдигнем завесата над този опасен и пазен в дълбока конспирация свят – светът на българската мафия”, сподели журналистът.

„Екипът на дирекция „Информация” ще предложи оригинален формат с високо журналистическо и визуално качество. С „На прицел със Слави Ангелов” ще успеем да доразвием часовия пояс след 22 часа, където освен новото предаване излъчваме „В кадър”, „Светът на живо” и „Открито”. Така преди късните новини в 22.30 часа зрителят получава силна авторска журналистика, качествена актуална документалистика и разследвания“, коментира Даниел Чипев, директор на дирекция „Информация”.

Режисьор на „На прицел със Слави Ангелов” е Николай Василев, оператор – Недялко Данов, а продуцент – Геновева Радева.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре