Сега четете
„На прицел със Слави Ангелов” по БНТ от сряда

„На прицел със Слави Ангелов” по БНТ от сряда

Slavi AngelovНово криминално предаване по БНТ ще извади на показ тайните на организираната престъпност в България. „На прицел със Слави Ангелов” е документална поредица, чиито автор и сценарист е един от най-добрите разследващи журналисти у нас – Слави Ангелов. Той е и консултант на хитовата продукция на националната телевизия „Под прикритие”.

Всяка сряда от 22:00 часа топжурналистът ще води зрителите в непознатия за тях подземен свят, под контрола на мафията. Поредицата стартира на 2 април само по БНТ1.

Авторът ще покаже шокиращи кадри и признания на „вътрешни хора”, и обещава на бял свят да изплуват скандални факти за афери, които от години привличат силно вниманието на българите. В 12-те серии от поредицата зрителите ще видят сензационни записи, снимани със скрита камера, за които Ангелов е водил дългогодишни преговори.

„Въпреки че „На прицел със Слави Ангелов се снима от месец, това е проект, който подготвям от дълги години. Ще покажем на зрителите престъпленията отвътре – независимо дали ще ги срещнем с убийци, крадци на коли, иманяри, наркодилъри или организатори на мокри поръчки – целта ни е да повдигнем завесата над този опасен и пазен в дълбока конспирация свят – светът на българската мафия”, сподели журналистът.

„Екипът на дирекция „Информация” ще предложи оригинален формат с високо журналистическо и визуално качество. С „На прицел със Слави Ангелов” ще успеем да доразвием часовия пояс след 22 часа, където освен новото предаване излъчваме „В кадър”, „Светът на живо” и „Открито”. Така преди късните новини в 22.30 часа зрителят получава силна авторска журналистика, качествена актуална документалистика и разследвания“, коментира Даниел Чипев, директор на дирекция „Информация”.

Режисьор на „На прицел със Слави Ангелов” е Николай Василев, оператор – Недялко Данов, а продуцент – Геновева Радева.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре