Сега четете
AVON с нов мениджър по PR и Реклама

AVON с нов мениджър по PR и Реклама

DMS-9314-2-ok_200_8721Деница Желязкова заема поста мениджър „PR и реклама” в AVON за Балканския регион. Отделът, който ще ръководи, обединява комуникациите за България, Македония, Албания, Сърбия и Черна гора.

Деница Желязкова има над 10-годишен стаж в областта на бранд мениджмънта, маркетинговите стратегии, рекламата, връзките с обществеността, планирането на кампании и събития. Присъединява се към екипа на AVON през 2007 г. като координатор „Реклама и събития”, като през следващите години заема различни позиции в отдел „Маркетинг и реклама”.

През 2012 и 2013 г. Деница в ролята си на мениджър „Маркетинг стратегия” планира едни от най-важните кампании на AVON по представянето на ключови продукти на марката на 9 пазара – Унгария, България, Сърбия, Черна гора, Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Македония и Албания. Сред тях са проекти за лансиране на парфюми като Outspoken by Fergie, City Rush с лице Мила Йовович, Sensuelle с лице Мария Илиева, както и сериите грим Avon Color и LUXE, благодарение на които компанията се утвърждава като един от лидерите на пазара на аромати и декоративна козметика за Балканския регион.

Преди да стане част от екипа на козметичната компания, Деница Желязкова е заемала позиции в сферата на връзките с обществеността и маркетинга в различни организации.

Вижте и

Завършила е Американския университет в България със специалности „Журналистика/Масови комуникации“ и „Политически науки/Международни отношения“.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре