Сега четете
Журналистът Иво Инджев смайва с глас в „Денят отблизо”с Мира

Журналистът Иво Инджев смайва с глас в „Денят отблизо”с Мира

Mira & Ivo IndjevВ съботното издание на „Денят отблизо” с Мира предстои любопитен разговор за проблемите в българското образование. Отговорите за решаването им няма да бъдат обсъдени с видни експерти, а с един ученик от 10-ти клас. Райчо Райчев учи в столичното 22-ро СОУ и е член на Софийския ученически съвет. Той има отговор на въпросите как да се подобри учебна система у нас и от какво образование се нуждае младото поколение.

В предаването Мира Добрева ще разговаря още с Иво Инджев. Освен медиите и политиката, те ще обсъдят и един малко известен талант на журналиста. В силата на певческите му заложби, зрителите ще се убедят в неделя.

Как оптичните илюзии си играят с ума ни?! Това ще научите от проф. Николай Овчаров. Той ще разкрие загадката на природните феномени, когато една скална гъба може да изглежда като крокодил, а пещера – като утроба или древно светилище.

Магията на телевизията ще се слее с магията на цирковото изкуство с гостите в рубриката „Семейни връзки” – илюзионистите Боби Шоу и неговата дъщеря Десислава Димитрова- Шехерезада. А в „Столетниците на България” водещата ще ни отведе в центъра на София – на гости на 102-годишната Ханя Герджикова.

И още теми от предаването: прочутата рок опера „Исус Христос суперзезда”, в изпълнение на Коцето Калки, „стаята на гнева” и какви са ползите от нея, къде се намира най-големият полилей и най-големият килим в света.

Вижте и

За финал Мира Добрева е подготвила интересен репортаж за потъналите села на България през обектива на фотографа Красимир Андонов.

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре