Сега четете
Читател на Дума: Медиите ни манипулират

Читател на Дума: Медиите ни манипулират

imagesИмам възможност да гледам прегледа на печата сутрин по телевизията, също чета, когато мога, и целия ваш вестник по клубовете. Искам да изкажа мнение за написването на единствения социален вестник в страната.

Защо всички журналисти от екраните и другите вестници манипулират общественото мнение?
По всички телевизии журналистите с ехидни физиономии ни заливат с глупости, несъвместими за времето, в което живеем, да съграждаме, а не да разграждаме.
Мразя експлоатацията на човек от човека.

Никога не съм експлоатиран. Пенсионер съм, но съм работил в обстановката на крайните полюси. За някои хора експлоатацията не значи нищо, само и само да забогатява за сметка на други хора. Превръщат ги в хора без права и последствията ще са лоши след време.
Да вземем например протестиращите около парламента. Надигат вой до бога, че се нарушават правата им за протести.

А вие, журналистите, защо не пишете или казвате по телевизиите, аз няма как да го кажа и ме чуят, че в САЩ около техния парламент се стреля. Защо се мери с различен аршин. В тяхната страна не може, а при нас може.

Вижте и

Защо влезе бившият американски посланик при “Ранобудните студенти”?
Какво правят европейските комисари в Украйна? Не е ли намеса и защо нашите телевизии наблягат на директни включвания оттам, а не дават дума и на останалите граждани на Украйна за мнение, след като те не са членове на Европейския съюз?

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре