Сега четете
Папараци: Юксел заряза алкохола

Папараци: Юксел заряза алкохола

Водещият на новините по БТВ Юксел Кадриев стана по принуда велосипедист, след като беше без шофьорска книжка. Сн. Булфото
Водещият на новините по БТВ Юксел Кадриев стана по принуда велосипедист, след като беше без шофьорска книжка.
Сн. Булфото

Юксел Кадриев се е превърнал в примерен шофьор след поредицата изцепки, които направи преди година. Откакто новинарят бе заловен да кара в нетрезво състояние, в резултат на което плати солидна глоба и бе лишен от правото да шофира за период от 6 месеца, той не спира да фучи с таксита из столичните улици. Примерното му поведение е документирано от папараците на Николета Лозанова, които два дни бяха по стъпките на водещия. Операторите на светско шоу №1 хващат звездата на Би Ти Ви на излизане от малкото НДК, където са студията на телевизията. Юксел напуска работа в 23,00 часа, малко повече от половин час след приключване на късната емисия новини на канала. Духайки носа си в носна кърпичка, Кадриев се отправя към очакващото го такси.

Интересен е фактът, че откакто е без шофьорски права, журналистът използва услугите на една и съща таксиметрова фирма, като работи конкретно с трима шофьори, според смените на таксиджиите. Юки буквално действа бакшишите като лични шофьори – спри тук, мини оттам, отбий вляво, ела в еди-колко си пред нас, са редовните реплики, с които етническият турчин се обръща към мъжете, които въртят воланите на жълтите коли. Папараците на Николета следват плътно таксиметровата кола, в която е Юксел, и минути след като е отпрашил от НДК, автомобилът спира пред денонощен магазин. Водещият на новините на Би Ти Ви влиза в маркета, откъдето след минута се появява с плик в ръка. Очевидно носи бутилка и ако съдим по доскорошната му страст към алкохола, всички биха си помислили, че се е сдобил с пиячка. Но не! – Юксел си е купил 2 литра студен чай, който мушва за по-удобно под якето си. След покупките той отново скача на предната седалка в жълтата кола и право към дома си – една от преките на столичния булевард „Гоце Делчев“, където с дъщеричката си Габриела и майка си Гергина водещият обитава общинско жилище в луксозна сграда. Екипът на „Поверително от Н.Л.“ обаче решава да проследи обекта си още един път. Кадриев отново си хваща такси от сградата на Би Ти Ви и отново се отбива през денонощния магазин, където пак купува студен чай вместо шише алкохол. Очевидно Юксел наистина е казал стоп на алкохола, поне временно, и го раздава като примерен самотен татко. „Това е похвално, защото той наистина доста къркаше. Случвало се е да се явява и почерпен в ефир“, коментират колегите му от Би Ти Ви.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре