Сега четете
Дали Карбовски е гневен на "ШОУ"?

Дали Карбовски е гневен на "ШОУ"?

3000_90631309896_2253016_nДали Карбовски е гневен на „ШОУ“, защото преди 15 години е правил вестник „ШОК“, или защото в безсилието си да сътвори нещо оригинално, копира вестника на народа от първа до последна страница в предаването си, ние можем само да гадаем.

Само ще припомним какво каза по негов адрес култовият писател Виктор Пасков: „Само не казвайте, че искам да ги скарам с Карбовски (Калин Терзийски и Тома Марков -б.а.).

Така или иначе, ще се скарат в най-скоро време, защото талантът е несъвместим с бездарието. Марков и Терзийски се различават един от друг.

Истински талантливи са. Със свои собствени гласове в новата българска поезия. За мен – уникални. Въобще не ме интересува какво мислят за книгите ми и в кое чекмедже ме слагат… Не съм Карбовски. Колкото до него – той е най обикнове бездарни прилепил с до истинск таланти. Би искал да м кажа кат Петроний н Нерон: стани машинист, щом искаш. Карай влак. Прави облизани интервюта с братя Галеви.

Шмъркаи колкото си щеш кока

Излагай България в Брюксел по неподражаем начин, лигави се с репортажи за горките циганета, дишащи лепило (ами те нямат твоя стандарт, откъде пари за кока?), бий оглушителни шамари на цялата българска журналистика, която заради подлостта ти е групово наказана и с отказан достъп до информация в Европейския съюз. Скарай цялата политическа класа с Марк Грей.

Мрази децата, защото билишумни и невъзпитани. Наричай жена си и гаджето си с най-отвратителни думи, пребивавай колкото щеш във всички градски тоалетни, за да дебнеш ревниво дали по стените не се е появило нещо по-ново и по-свежо от теб. Но за Бога! За Бога! – Не пиши стихове! По-добре подпали София! И ако това не те удовлетвори, подпали се сам. Току-виж от пепелта ти се родил феникс!“. Това заяви писателят Виктор Пасков през 2008 г. в статията си за в. Труд“, озаглавена „Подпали София, Карбовски!“.

Година по-късно авторът на „Балада за Георг Хених“ си отиде, но прогнозата му се сбъдна като пророчество. Борецът за истина и справедливост се скара до смърт и с Калин Терзийски, и с Тома Марков. Знакът на еврото вече се е отбелязал в очите на Мартин Богданов и той вижда хората единствено като цена, но не и като стойност.

Точно парите бяха причината Карбовски да напусне Нова тв, а не конфликта му с Кеворк Кеворкян. Справка на „ШОУ“ в Търговския регистър показва, че през 2011 г. Мартин е взимал около 38 000 лева на месец за предаванията си „Директно“ и „Отечествен фронт“, а през 2012 г. около 36 000 лева. В TV7 обаче са му предложили двойно по-висока сума, която той без колебание прие и заряза приятелите си от Телеман“.

Вижте и

Продуцентската компания, която беше работодател на Мартин Карбовски, е завела 8 дела срещу него за рекордните 3 милиона лева, научи „ШОУ“. „На всички дела е даден ход, но те все още са на първа инстанция и не можем да коментираме нищо по тях“, каза пред „ШОУ“ пиарът на „Телеман“ Борислава Станчева. След раздялата с журналиста обаче собственикът на „Телеман“ Боян Петков възмутен заяви, че след бягството си в TV7

Карбовски излъчва материали, снимани с оператори и камери на бившите си началници
Но още по-ядосан беше от факта, че журналистът е отишъл при конкурентите, въпреки че не бил свободен агент, а имал обвързващ договор с продуцентите си до средата на 2014 година.
Карбовски пък недоволствал, че Кеворк Кеворкян бил фаворизиран в медията и му отмъквал най-важните гости, канейки ги в своята „Всяка неделя“.

ВИП събеседниците логично предпочитали трибуната на арменеца и Мартин виждал бая зор да си прави предаванията с по-непопулярни личности. „ШОУ“ научи, че гостът, „прелял чашата“ на Карбовски, е бил покойният митрополит Кирил, който предпочел Кеворкян пред него.

Калфин призна за трупа в хотелската стая ! | 05.02.2014 00:26 | Жълто шоу, стр. 17 Автор: Надежда НЕНОВА

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре