Сега четете
Боби Ваклинов

Боби Ваклинов

изтеглен файл (1)Боби Ваклинов е роден в Благоевград, но желанието му да учи журналистика (в СУ „Климент Охридски“) го води в София. В един момент разбира, че проблемите на столицата се нуждаят и от неговата намеса и става репортер на „Господари на ефира“.

Роден е на 13 август 1988 г.  и е дипломиран журналист, когото добре познаваме като репортера, който връчва награда „Златен скункс” в „Господари на ефира”. Чаровният представител на огнената зодия Лъв вярва в себе си и съумява да върви само напред и нагоре. Не крие, че е романтичен, идеалист, амбициозен, темпераментен, верен, често с широки пръсти, малко властен, предан, великодушен, почтен, справедлив и понякога прекалено смел. Боби се изявява и като певец.

Боби твърди, че никога не оставя днешната работа за утре, а … за вдругиден. Това обаче не важи за репортажите му (в случай, че продуцента чете това).  Този ритъм налага отлагането и на повечето от лекциите, а когато най-сетне се реши да бъде примерен студент, се оказва че е събота.
Пада си по плиткоумни комедии и дълбокомислени книги – важен е балансът!

Вижте и

Необвързан с право на обжалване!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
6
Не ми хареса
2
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре