Сега четете
Юбилей за БТА във Велико Търново

Юбилей за БТА във Велико Търново

mmПървият регионален пресклуб на БТА във Велико Търново отбеляза десетата си годишнина със специална изложба. Експозицията „Велико Търново и регионът – 10 години през обектива на БТА“ бе открита от генералния директор Максим Минчев. Над 70 снимки на фоторепортера Валентин Русанов представиха събитията и личностите, формирали обществено-политическия и културен живот в града и областта през последното десетилетие.

През февруари експозицията ще бъде показана в регионалната библиотека „П.Р.Славейков“ във Велико Търново. Пресклубът на БТА е открит през октомври 2003 г., а идеята за създаването му е на дългогодишния кореспондент на агенцията Пламен Цветков.

За 10 години в пресклуба са се провели над 4000 пресконференции и събития. Своя десети рожден ден тази година ще отбележат и пресклубовете на агенцията във Видин, Пловдив и Хасково. През февруари една година ще навърши емисията „Българска община“, която представлява безплатен информационен продукт на БТА и функционира като национална медия на регионите.
От телеграфната агенция припомнят, че всички събития, случващи се в БТА, се излъчват на живо онлайн, а пълните записи могат да се гледат в рубриката БТА-LIVE на сайта на агенцията. „Вярна на принципа си, че всяко място има своята значимост и значение, БТА инвестира усилия и ресурси не само в пространства, а и в хора и информационно съдържание“, категорични са рождениците. Над 50 кореспонденти и фоторепортери на БТА отразяват случващото се в столицата и страната.

PR BTA

Вижте и

Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на снимки от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре