„На прицел със Слави Ангелов” по пътя на дизайнерската дрога

vlcsnap-2014-03-31-11h04m17s231Какъв е пътят на дизайнерската дрога от България към Турция, ще разкаже в първото си авторско предаване по БНТ1 журналистът Слави Ангелов. Тази сряда от 22:00 часа е първият епизод от поредицата „На прицел със Слави Ангелов”. В него зрителите ще проследят разплитането на международен канал за наркотици, минаващ през Китай, България и Турция.

Слави Ангелов, който е сценарист и в хитовия сериал на БНТ „Под прикритие”, снима разследването в продължение на три месеца. Апогеят на историята са три поредни операции на ДАНС и Агенция „Митници”, благодарение на които престъпниците са задържани. И всичко това е уловено от камерата на БНТ и екипа на топжурналиста.

Зрителите ще видят и чуят автентични разкази на наркодилъри, които показват в ефир как се пакетира и къде се разпространява дрога за няколкостотин хиляди евро.

Режисьор на поредицата е Николай Василев, оператор – Недялко Данов, а продуцент – Геновева Радева.

Гледайте „На прицел със Слави Ангелов” тази сряда от 22:00 часа, само по БНТ1.

[spider_facebook id=“1″]

Виж също:

Вижте и

„На прицел със Слави Ангелов” по БНТ от сряда

„На прицел със Слави Ангелов” по БНТ от срядаНово криминално предаване по БНТ ще извади на показ тайните на организираната престъпност в България. „На прицел със Слави Ангелов” е документална поредица, чиито автор и сценарист е един от…

Апел от Слави Ангелов: Стига подслушване!

Апел от Слави Ангелов: Стига подслушване!Винаги когато наближат избори, задължително започват едни скандали с подслушване на политици. Флашки и стенограми на изобличаващи разговори летят към правилните вестници, а после скандалът отива в…

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре