Сега четете
Първото живо интервю на Любословие с над 5 хил гледания

Първото живо интервю на Любословие с над 5 хил гледания

Приключи първото живо интервю, излъчено в старницата на Любословие.БГ на което гост беше Аспарух Аспарухов, бивш кмет на общ. Божурище, Председател на Клуб „Лидер“ към  Нов български университет и общински съветникш .

То беше гледано от над 5000 хиляди човека.

Трябва да започнем да развиваме модел, който е колективен, заяви Аспарух Аспарухов, който беше кандидат за кмет на Божурище и остана трети в надпреварата.

Според него във времето трябва да се презентират модели от типа „ние“, а не „аз“, защого само така ще се справив с последствията от Ковид-19.

„Възможностите, които дават социалните мрежи, са шанс за всеки кандидат да цивилизова подходите си към избирателя“.

„За мен истината е в това какво начало поставяш във всеки един период, в който поемаш тази отговорност. Ако си имал ясна визия преди години по какъв начин трябва да се развива населеното място, следвайки своите приоритети, трябва да продължиш. Въпросът стои в това, че ние трябва да влезем в един различен режим на обяснение с избирателя. Не е нужно този човек да бъде пресиран чрез различни похвати, не е нужно да се върви в този модел на лични обещания, на това по какъв начин ще бъде защитен личния интерес на този или онзи избирател. Трябва бавно и постепенно, по възможност и бързо, да кажем на хората, че големият процент от това по какъв начин се възпитават нашите деца зависи от това, което се случва извън домовете ни“.

Кметовете по места започнаха да въвеждат собствени мерки за облекчаване на принудително затворения бизнес на тяхна територия.

Аспарух Аспарухов, кмет на Божурище от 2007 до 2015 година, в момента общински съветник, каза още, че Думата солидарност трябва да е в култ към днешна дата, защото сме в ситуация, която никой не е очаквал… Общинските бюджети в капиталовите разходи трябва да бъдат блокирани. Днес трябва да помислим за този, който е до нас. Всички говорят от позицията на големия, който разполага с финансови ресурси, а днес трябва да кажем, че малкото предприятие не разполага с резервни ресурси, те не са се застраховали за такава ситуация“.

Вижте и

„Българският народ към днешна дата не е никак трудолюбив. Истината е тази, че всеки един от нас трябва да отчете този факт и да каже, че от утре трябва да дава личен пример не само заради крицата“, коментира още Аспарухов.

Цялото интервю гледайте тук.


 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре