Сега четете
„БАНКЕРЪ“ на 26 години!

„БАНКЕРЪ“ на 26 години!

full_tablet_1bedd5ae-053e-460f-96f3-b8222d19836fНа този ден – 12 април, преди 26 години бе издаден първият брой на вестник „БАНКЕРЪ“. Изданието с най-точните финансови анализи, с градивни критики и винаги в помощ при управлението на бизнеса. Седмичникът, даващ гласност на различни позиции, огласяващ съмнителните сделки и скандали.

Честит рожден ден, БАНКЕРЪ!

„Вече 26 години „БАНКЕРЪ“ е най-специализираната медия в банковата област. Това е също изданието, което следи най-отблизо и професионално сферата, в която като надзорник и регулатор работи Българската народна банка. Не е случайно, че вече толкова години ни свързват интензивни работни контакти. През този вече повече от четвърт век банковата сфера и изискванията към нея се променят – под влияние едновременно на новите регулации и обективните процеси на трансформация в икономиката. Най-новата история на банковото дело в България е описана на страниците на „БАНКЕРЪ“, където години наред авторите с прецизност и професионализъм създават новини, повдигат въпроси, разясняват аргументи и очертават тенденции“, написа в своя поздравителен адрес управителят на БНБ г-н Димитър Радев.

Празникът ни сподели и председателят на УС на Асоциацията на банките в България г-н Петър Андронов: „В своята дейност изданието винаги се е водило от почтеност и етични стандарти при отразяването на новини, свързани с банковия сектор в България и по света. Ето защо за всички нас, които сме ангажирани в тази сфера, в. „БАНКЕРЪ“ винаги е бил компас за мястото, на което се намираме в настоящия момент, както и за посоката, в която нашата индустрия трябва да се развива.“

Бизнес лидерите също не спестиха добрите си пожелания и положителни оценки за работата на нашия екип.

„Въпреки историческите и политическите превратности, вестник „БАНКЕРЪ“ остана запазена територия на свободното слово и на високия професионализъм, символ на обществения стремеж към демокрация и модерно икономическо развитие. През всичките тези години Вие останахте неизменно актуални и интересни, без да правите компромис с интелекта на вярната си аудитория. Често бяхте крачка пред другите и улавяхте безпогрешно горещите теми на деня“, отбеляза председателят на УС на Българската стопанска камара г-н Радосвет Радев.

Вижте и

„През всички тези години високият дух и професионализмът на ръководения от Вас екип превърнаха изданието в основна финансова медия в България. Сега пред вас предстои да станете водещи и в онлайн пространството. Пожелавам Ви успех и същата неспирна енергия и всеотдайността, с които сте се доказали през последните двадесет и шест години“, заяви председателят на УС на Асоциация на индустриалния капитал в България г-н Васил Велев.

Две от най-авторитетните дами в банковите среди председателят на УС и главен изпълнителен директор на „Банка ДСК“ г-жа Виолина Маринова и заместник-председателят на Надзорния съвет на Първа инвестиционна банка г-жа Мая Георгиева.

„Останете си все така коректив на всеки един от нас, работещите в банките и място, където да почерпиш информация, която е достъпна, написана на разбираем език и много изчерпателна“, отбеляза на свой ред главният изпълнителен директор на „Алианц Банк България“ г-н Георги Заманов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре