Сега четете
Това не е PR, това са героите на нашето време

Това не е PR, това са героите на нашето време

Стотици хора с добри сърца организират и участват в най-различни благотворителни каузи. Много българи отделят средства, време и труд, за да помагат на хора, които имат нужда от подкрепа. Калина и Станислава са приятелки и майки на момиченца. Преди близо година двете започват да правят благотворителен календар в подкрепа на бебеносенето. Събраните средства от продажбите на Бебеносещ календар 2018 ще бъдат дарени на инициативата Българската Коледа.


КАЛИНА СЕРАФИМОВАКАЛИНА СЕРАФИМОВА ФОТОГРАФ:
Създаваме специална страничка във фейсбук на самия календар. Тя ще се казва Бебеносещ календар 2018, където ще може да се прави заявка за него. Всички пари ще събираме по банков път и в момента, в който наближи концертът на Българската Коледа, на 25-ти, ще дарим всички тези пари в тяхната банкова сметка.

От предадени пластмасови капачки в кампанията “Капачки за бъдеще” бяха събрани близо 4000 лв. Парите ще бъдат използвани за купуване на кувьоз за болницата в Червен бряг. Нужни са обаче още 3854 лв.


МАРТИНА ЙОРДАНОВА СЪОРГАНИЗАТОР:
По потвърдена информация от завеждащия на отделението д-р Цеков и на МЗ в болницата има един кувьоз. Този кувьоз е с счупена вратички, термостатът не му работи, не измерва влажността и има проблем с кислорода.

Хиляди семейства в нужда ще получат хранителни продукти за коледните празници. Кампанията е на благотворителната организация Holiday Heroes.

РОСИЦА ТОМОВА “ПРАЗНИЧНИ ГЕРОИ” HOLIDAY HEROES:
Инициативата съществува от 2012 г., което значи, че сега ще направим 5 години вече, откакто даряваме щастие на хиляди семейства в нужда в цялата страна. Започнахме с 1000 семейства първата кампания като в момента помагаме вече на над 5000 семейства в цялата страна, пак казвам, защото основно там са ни съсредоточени усилията.

Вижте и

За 5 години “Празничните герои” са помогнали на над 40 хиляди семейства в нужда, благодарение на стотици доброволци и фирми, които се включват в инициативите.

http://www.tvplus.bg/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре