Сега четете
Георги Иванов преустановява контактите с медиите

Георги Иванов преустановява контактите с медиите

4105907_620__1Спортният директор на Левски – Георги Иванов, обяви медийно ембарго. Легендарният нападател на „сините“ е крайно разочарован от „некоректното цитиране“ на негови думи в медиите и заяви категорично, че вече ще говори единствено пред клубната телевизия и клубния сайт.
„На вниманието на всички медии! Във връзка със зачестилите спекулации в средствата за масова информация и некоректното цитиране на мои думи в днешния брой на вестник „Меридиан мач“ (02.04), които не отговарят по никакъв начин на истината, заявявам категорично, че като спортен директор на ПФК Левски няма да позволя повече спекулации спрямо моето име и клуба“, пише Иванов на клубния уебсайт.
„В тази връзка преустановявам всякакви контакти и изявления пред медиите и ще говоря и изразявам позиция единствено пред клубната телевизия ЛЕВСКИ ТВ и клубния сайт“, поясни той.
Челото на днешния брой на вестника е следното: „Гонзо за спекулациите: В Левски съм! Не мога да разбера на какво основание фенове от управата обсъждат бъдещето ми“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре