Сега четете
Салич: Момичета, действайте – Ники Дойнов още е ерген!

Салич: Момичета, действайте – Ники Дойнов още е ерген!

n_doinov„Ники Дойнов продължава да е един от най-желаните ергени. Момичета, направете нещо да го спечелите”, апелира от екрана на Нова телевизия водещата Ани Салич.
Тя и Дойнов празнуват две години като екранна двойка и открехнаха завесата за общуването си зад кадър пред екипа на предаването „Събуди се“.

Телевизионерът каза, че вече е претръпнал на темата „брак”, но призна,че сам не може да даде точен отговор на въпроса защо още не е направил семейство. Само каза, че до 37-та си година не е обръщал внимание на децата. Сега обаче си играе с племенници си и се чувства готов за свои.

Ани и Ники признаха, че често правят нарушения на пътя, ако трябва на пожар да отидат до студиото и да водят извънредни новини. Двамата споделиха и че има моменти, в които бесни мятат химикалки по мониторите или пък си крещят.

Вижте и

Ани издаде, че Ники много искал да отиде в Сирия и сега можел да бъде заедно с попадналия под обстрел новинар Борис Анзов. Той пък сподели, че тя няма равна на себе си, ако стане дума за социални проблеми и права на деца.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре