Сега четете
Кои телевизии вдъхват най-много доверие

Кои телевизии вдъхват най-много доверие

tv_test_2Телевизиите в България през последните години не се ползват със същото доверие от страна на зрителите като едно време. Причината за това е, че публиката става все по-критична и по-критична. И все пак вижте подредбата на каналите, които се открояват с най-голямо доверие според последното национално проучване на институт „Отворено общество“.

Челната позиция е за bTV, която се ползва с доверие от 43%. Това е два пъти повече отколкото има следващият канал в класацията – БНТ. Националната телевизия събрала 21%, а само с процент по-малко на трето място е Нова ТВ. Топ 5 се допълва от TV7 с 2% и Канал 3 с 0.4%.

„Благодарим на зрителите за доверието! Освен като признание за професионализъм, приемаме доверието им и като отговорност. Нашата задача е не просто да отразяваме събитията, а активно да търсим важни за обществото теми и да ги представяме обективно, в контекст, който показва значението им”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре