Сега четете
Спортният министър на Саудитска Арабия принц Абдулазиз бин Турки Ал Сауд приветства португалеца Кристиано Роналдо

Спортният министър на Саудитска Арабия принц Абдулазиз бин Турки Ал Сауд приветства португалеца Кристиано Роналдо

Спортният министър на Саудитска Арабия принц Абдулазиз бин Турки Ал Сауд приветства португалеца Кристиано Роналдо след като футболистът подписа договор с отбора от местната първа лига Ал Насър, пише агенция ДПА.

„Един от най-великите на всички времена потвърдено ще започне ново приключение в Саудитска Арабия“, написа министърът в социалната мрежа Туитър и добави: „Кристиано, добре дошъл в новия си дом. Пожелавам на теб и семейството ти прекрасно преживяване.“

37-годишният Кристиано Роналдо осъществи трансфер в Ал Насър с контракт до 2025 година след разтрогването на договора му с Манчестър Юнайтед. Според информациите, португалецът ще печели по около 200 милиона евро на сезон и след 2025-а се очаква да стане посланик на кандидатурата на Саудитска Арабия за Световното първенство през 2030-а заедно с Египет и Гърция.

Вижте и

Роналдо, който стана първият футболист, отбелязал гол на пет Мондиала, е печелил европейската титла с Португалия и четири пъти Шампионската лига – четири с Реал Мадрид и един път с Манчестър Юнайтед.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре