Сега четете
Министърът на енергетиката Александър Николов ще коментира промяната на цените на електроенергията

Министърът на енергетиката Александър Николов ще коментира промяната на цените на електроенергията

Министър Александър Николов ще коментира темата на седмицата, която вълнува всички – промяната на цените на електроенергията и природния газ в предаването „Защо, господин министър?“ тази неделя, 27 март 2022 г. Водещата Мария Цънцарова и г-н Николов ще обсъдят как ще се променят сметките ни за ток след като падне мораториумът върху цените.

Какви рискове крие заплахата от спиране на доставките на природен газ от Русия и как бизнесът и индустрията ще продължат да работят също ще бъдат теми в разговора на Мария Цънцарова с енергийния министър.

Искането на Путин държавите, посочени от Русия като „неприятелски“, да плащат в рубли – министърът ще коментира готова ли е България да го направи и какво означава промяната на валутата.

Зрителите на bTV ще получат отговор и на въпросите как държавата ще подкрепи бизнеса при покачването на цените на природния газ и тока и как всички ние ще платим поскъпването на природния газ.

Вижте и

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на енергетиката Александър Николов в предаването „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV тази неделя, 27 март 2022 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре