Сега четете
Откриха разчлененото тяло на 40-годишна жена от Разград,тя е в неизвестност от 11 декември

Откриха разчлененото тяло на 40-годишна жена от Разград,тя е в неизвестност от 11 декември

След тридневно издирване откриха разчлененото тяло на 40-годишна жена от Разград. Тя е в неизвестност от 11 декември. Сигналът в полицията е подаден два дни по-късно, когато започват и активни действия по издирването.

Вече има и задържан за престъплението – 44-годишният съпруг на жертвата, който е испански гражданин, съобшават от прокуратурата и ОДМВР в Разград. Семейството има три деца.

„Гражданите също се включиха в обхождане на маршрутите. Огромен обем информация беше събран и анализиран, за да се изясни какво се е случило в последните дни от живота на жертвата- Силвия. След три дни, тази нощ около 3 часа беше открито тялото на жената. Извършен беше оглед в промишлената зона на Разград, където са намерени части от трупа на жертвата. Части от тялото й са били заровени на четири различни места. Задържан е съпругът на жертвата, образувано е досъдебно производство”, обясниха от прокуратурата в Разград.

На задържания съпруг ще бъде повдигнато едно от най-тежките обвинения, като го очаква между 15 и 20 години затвор или доживотен такъв.

„Говорих със съпруга, изключително ерудиран, млад човек. Грижеше се добре за децата си. Завършил е икономика в Мексико. Работи на летището в Тенерифе на висока позиция. Първоначално не искаше да каже къде е тялото на Силвия, беше изградил алиби, като посочваше места, които са били далеч от жилището. Именно в жилището на родителите на жената е извършено тежкото престъпление. Казваше, че е бил на тренировки в градския парк по това време. Камери обаче са го заснели. Пречупи се и към момента съдейства изцяло на властите”, обясни Тодоров.

Децата на Силвия- на 15, 8 и 5 години, остават сираци. Единствените, които ще могат да се грижат за тях са родителите на жертвата, които обаче са на преклонна възраст.

Вижте и

„Престъплението съвпада с рождения ден на голямото дете. Зад библейския вид на мъжа се крие зъл демон. Вероятно става въпрос за престъпление от ревност, но това предстои да се изясни”, каза още Тодоров.

Посолството в Испания ще бъде уведомено. Задържаният мъж е регистриран и в полицейските служби на Испания. Регистриран е в държави от Западна Европа предимно за насилие над жени. Сигнали от жертвата или нейни близки към него обаче не са подавани.

Мярката за неотклонение ще се гледа в Окръжен съд-Разград.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре