Сега четете
Биволъ оповестиха нов съсобственик

Биволъ оповестиха нов съсобственик

bivol„Биволъ“ вече е със сменена собственост, похвалиха се от редакцията. Етo как се обръщат към читателите си те:

Уважаеми читатели,

Вече три години и половина Биволъ се старае да Ви предоставя задълбочени и прецизни журналистически разследвания и разкрития, които често задават дневния ред на обществото. За нас, работещите в сайта, това е свързано с лишения, напрежение, стрес и балансиране на финансовия ръб.

За да избегнем падането отвъд ръба, „в най-дълбоката пропаст на света – финансовата“ (по Илф и Петров), след дълго колебание решихме да приемем настоятелната оферта от нов съдружник – фирмата „Актифф Група“.

Верни на принципите си за откритост, оповестяваме и произхода на финансирането на сделката, провизирана напълно прозрачно с кредитна линия от Корпоративна търговска банка. В нейно лице Биволъ ще получи и надежден рекламодател, след сключването на дългосрочен договор. Така отпада елементът на несигурност и непостоянност във финансирането на сайта от дарения на читателите. „Актифф Група“ ще поемат основно ангажимент за планиране на редакционната политика и стратегия на Биволъ, както и отговорност срещу все по-засилващите се претенции и натиск върху медията. Все пак и ние сме хора, имаме семейства, деца и право на спокоен личен живот. Мислим, че свършеното в обществена полза и напълно доброволно до момента, е повече от достатъчно, за да сме преизпълнили своя патриотичен и граждански дълг!

Новите ни партньори ще обогатят екипа с опитни журналисти от бранша, които са добре познати имена на аудиторията, но ще бъдат оповестени веднага след като станат реално част от редакцията ни.

Capture_2014-03-31_a_22.11.16

 Сътрудничеството с „Актифф група“ означава и нови хоризонти за нашето разпространение. Освен като онлайн ресурс, Биволъ започва да излиза и на печатно тяло, като седмичник с 32 стр. първоначален формат. Планираме разширяване на формата на 64 стр. след първия месец, с оглед уголемяването на редакционния колектив. Плановете са да преминем на ежедневник, тъй като специалистите на „Актифф група“ са на мнение, че той би имал голям успех, при устойчиво падащите рейтинг и тиражи на всички сегашни вестници. Медията Биволъ ще създаде и своя централа в София, с офиси първоначално във Варна, Бургас, Пловдив, Париж и Кърджали. Английско-френско-немска версия на Bivol Press ще се разпростанява целево в Брюксел и Страсбург.

Вижте и

Първият брой на „Биволъ прес“ вече е готов и пътува към разпространителите по печата. Най-запалените фенове на Биволъ могат да закупят на промоция „Биволъ прес“ няколко часа предварително в павилионите на нашия партньор „Лафка“, където ще се предлага с бонус: луксозна кутия цигари „Русское собрание“.

Благодарим Ви за доверието и разбирането!

Редколегия Биволъ

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре