Главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 –…
Половината от потребителите ще посегнат към козунаците, които се правят от миксове, тъй като цената им е под и около 1 лев, каза председателят на Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите във Варна Иво Бонев, цитиран от БТА.
Според него останалите купувачи ще предпочетат качествените изделия, направени от истински яйца, масло и мляко. През настоящата година няма причина за резки промени в цените на тези изделия, посочи Бонев.
Според него качествените продукти струват между 2,20 и 5,50 лева за 400 грама в зависимост от това дали имат пълнеж. Бонев апелира клиентите да четат внимателно етикетите, защото там е посочено дали за направата на козунака са ползвани бои и есенции.
Каква е вашата реакция?
Главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)