Сега четете
Лоши момчета и най-красивите жени превзеха новия “Биограф”

Лоши момчета и най-красивите жени превзеха новия “Биограф”

Cover_issue#31Незабравимият Джоко Росич, скандалният Ларс Фон Триер, укротеният Майк Тайсън и безпощадният Саймън Кауъл са  акцентите в  априлския брой на “Биограф”.

Мъжкарите, на които всеки представител на силния пол би искал да подражава или поне тайничко завижда – такъв е акцентът в априлския, 31-и поред брой на “Биограф”, който вече е на пазара. На корицата е актьорът Мариан Вълев, познат най-вече като Куката от “Под прикритие”. Освен за очерк, посветен на него, и интервю, взето от Цветана Пешунова, списанието отделя място и за анализ на феномена, в който се превърна криминалният сериал на БНТ.

Биограф” отдава последна почит и на най-мъжествената емблема на българското кино – незабравимия Джоко Росич, който си отиде от този свят на 21 февруари.

“Укротеният бик” Майк Тайсън, скандалният режисьор Ларс Фон Триер, обявен за персона нон грата на фестивала в Кан, безпощадният музикален съдия Саймън Кауъл и телевизионният зевзек с огромното чене Джей Лено, който излезе в пенсия – това са част от останалите герои в новия том на най-голямото българско списание.

Автомобилният експерт Иван Тенчев пък ни запознава с легендата Енцо Ферари – работохоликът, който превърна състезанията в печеливша индустрия и култ сред мъжете.

В ексклузивно интервю за “Биограф” авторът на световни бестселъри Дейвид Балдачи разсъждава за корупцията в политиката и медиите, за доброто и злото и за нещата, без които не може една демокрация.

Публицистът Марин Бончев е един от малцината българи, способни да разказват от първо лице за именития наш интелектуалец и дисидент Петър Увалиев. Очеркът “Любовта на невъзвращенеца” е посветен на перипетиите във връзката му с неговата първа съпруга Ивайла Вълкова, с която се оказва разделен от новоиздигнатата Желязна завеса.

Вижте и

Априлският “Биограф” разказва и за две красиви жени, които са идол на цели поколения – фигуристката Катарина Вит, наричана “най-красивото лице на социализма” и певицата Виктория Бекъм, която успешно трансформира кариерата си от музикалния подиум в модната индустрия.

Актуалните тенденции в лайфстайла и полезни съвети, ревюта за нови книги, филми и албуми, любопитни факти и цитати от известни личности – традиционните за “Биограф” рубрики присъстват и в този брой на хитовото месечно списание.

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре