Сега четете
Полина Карастоянова остава в ПГ на Патриотичния фронт

Полина Карастоянова остава в ПГ на Патриотичния фронт

polina karastoianovaПредложението на Валери Симеонов за свалянето на политическото доверие от председателя на Комисията по култура и медии Полина Карастоянова заради предполагаемо прокарване на лобистки интереси при приемането на текста за домашната ракия в Закона за акцизите изобщо не е обсъждан на последното заседание на ПГ на Патриотичния фронт.

Това съобщи самата Карастоянова. Предложението на Красимир Каракачанов беше тази точка да отпадне изобщо от дневния ред, тъй като с позицията, която още миналия четвъртък ВМРО официално разпространи, стана ясно, че те не биха подкрепили изключването. „Работя отлично с мнозинството в парламентарната група на коалицията“, заяви Карастоянова, която допълни, че темата е приключена.

Припомняме, че миналата седмиця Партията на Валери Симеонов свали политическото си доверие от Поли Карастоянова, защото не само подкрепила, но и лобирала за нововъведенията, които ограничиха домашното производство на ракия и бяха приети от парламента.

Поли Карастоянова е родена в гр.Пловдив, завършила е икономика в УНСС и втора магистърска степен по масови комуникации в Нов български университет. Работила е като финансов консултант на български и международни компании.

От 2003 година свързва работата си тясно с развитието на туризма в България, когато Българската организация за конгресен туризъм я кани за свой изпълнителен директор.

Вижте и

През 2006 г. е сред учредителите на Националния борд по туризъм и е избрана за изпълнителен директор на организацията.

На последните парламентарни избори е избрана за народен представител от листата на коалиция „Патриотичен фронт“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре