Сега четете
Григор Димитров и Новак Джокович се изправят тази вечер един срещу друг в „Арена София“

Григор Димитров и Новак Джокович се изправят тази вечер един срещу друг в „Арена София“

Григор Димитров и Новак Джокович са готови за шоуто тази вечер в „Арена София“Тенис звездата на България Григор Димитров излиза тази вечер срещу сръбската легенда Новак Джокович в демонстративен мач в София! Ноле пристига в България по покана на Гришо, а двамата ще опитат да сътворят истинско шоу за зрителите в зала „Арена София“.Билетите за мача на Григор и Джокович бяха изкупени буквално за минути. Това ще бъде второ посещение на Новак в България, като първото му бе преди повече от десетилетие за снимките на „Непобедимите 2“. Сега за първи път Джокович ще играе пред българска публика на родна земя.Рекордьорът по титли от Големия шлем има 12 победи и 1 загуба в преките си дуели срещу Григор. Сега обаче зарядът на мача ще бъде по-различен, тъй като целта е само една – да забавляват феновете. Зрелищният спектакъл във вторник (17 септември) започва точно в 20:00 часа българско време.

Големият мач между Григор и Джокович ще бъде предаван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи срещата, е bTV Action. От телевизията са подготвили студийна програма преди мача, която ще започне в 19:00 часа.

Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Григор Димитров – Новак Джокович НА ЖИВО в Sportlive.bg. Очаквайте репортаж от срещата, както и още интересни материали около мача, в спортната секция на Actualno.com!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре