Сега четете
Популярният детски сериал „Деца на времето“направи премиера на втори сезон на пищна церемония (СНИМКИ)

Популярният детски сериал „Деца на времето“направи премиера на втори сезон на пищна церемония (СНИМКИ)

Бляскава церемония беляза снощи премиерата на първия епизод на новия сезон на обичания български детски сериал „Деца на времето“

Най-малкият участник е Митко, само на 4 години в първия сезон. Но за сметка на това с тежка задача в сериала – да опази тайната на своя баща, който създава „машина на времето“. Чрез тази машина децата се отвеждат на различни приключения в историята. А пък във втори сезон се очаква да стигнат и до Титаник.

Всъщност бащата на Митко е добре познат на зрителите – актьорът Антон Порязов. Възпитаникът на мастър Стефан Данаилов подтиска егото си на секс-символ в родното кино, за да бъде… просто баща. „Удивен съм от хлапетата! Отдавна не сте гледали сериал, в който главните герои са… деца. Наистина дадоха всичко от себе си по време на снимките и съм сигурен, че ще останете впечатлени от телевизионното им присъствие. Те са истински герои“, сподели на премиерата Антон Порязов.

Режисьор на първи сезон е Дико Бучуков, а на втори – Сергей Василев.

Вижте и

Какво ще се случва във вторият сезон малко ни открехнаха г-н Джералд ще се опита да открадне машината на времето чрез измама или да я купи от бащата на Митко това само част от перипетите, които предстоят  в новият сезон.Много медии доидоха на самото събитие да го отразят ,като  беше прожектиран и първит епизод от вторият сезон на „Деца на времето“.Гостите му се насладиха и на доброто посрещане и организация.Децата бяха много развълнувани от топлото посрещане от хората ,които са дошли да ги уважат.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре