Сега четете
Мира Аданя-Полак

Мира Аданя-Полак

mira_adanja_polakМира Аданя-Полак има най-висок телевизионен рейтинг със своето предаване всяка събота по Канал 1 на сръбската телевизия – „Вие и Мира Аданя-Полак“, в което се обсъждат наболели събития и проблеми. Наричат я сръбската Барбара Уолтърс заради смелостта й да говори открито и да помага на хората. Снимала е 50 документални филма и интервюта с известни личности по цял свят, сред които Хенри Кисинджър, Рокфелер, Индира Ганди, Валери Жискар д’Естен, София Лорен, Кърк Дъглас, Йованка Броз Тито и Шимон Перес. Известната водеща не обича да дава интервюта.

Ето какво казва тя за себе си:

Тайната на моя успех е в мен самата. Никога не бих интервюирала някого, който не ми е интересен. Не правя интервюта, защото това се иска от мен. Избирам събеседника си, ако историята, която бих искала да разкажа, представлява интерес.

spek-MAP

Вижте и

Освен това смятам, че няма невъзможни неща. Докато един човек е жив, винаги има възможност да взема интервю от него. Просто нещата се случват. Ако попитате мои близки, те ще ви уверят, че аз не правя планове. Нещата просто се случват. А ако тръгна да обяснявам как точно се случват нещата при мен, ще си помислите, че не казвам истината.

Интервю с нея в Стандарт от 7 Юли 2012 г. :

Искам да снимам Бойко – интересен ми е преди и след политиката

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре