Сега четете
Бойко Борисов: Искаме Калин Стоянов да бъде освободен

Бойко Борисов: Искаме Калин Стоянов да бъде освободен

Ние призовахме за една нормална и толерантна кампания и това, което изберем да има легитимност в парламента. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията, предаде репортер на „Фокус“.

 

„Вчера видях няколко недопустими неща. Вътрешен министър с вдигнат юмрук пред президентството. Аз съм го защитавал Калин Стоянов, когато с г-н Петков правихме сглобката аз се съгласих за Стоянов, г-н Петков първи говори с него. Той имаше условия да е министър от ПП-ДБ и да е дълго време министър. Не знам защо вчера той направи това. След това действие ние от ГЕРБ искаме да бъде освободен“, каза Борисов.

 

„Действията на г-жа Кожарева също бяха прибързани“, допълни лидерът на ГЕРБ. „След като президентът върна вътрешния министър, тя трябваше да подаде друго име. Не може държавата да стане заложник на вътрешен министър“.

 

Вижте и

Борисов призова Радев да намерят формула с Димитър Главчев, да освободят Калин Стоянов и по най-бързия начин да се иде на избори.

 

„ГЕРБ иска оставката на Калин Стоянов. Считам, че и Горица Грънчарова – Кожарева не може да бъде служебен премиер след вчерашното й тичане до главния прокурор“, каза още Бойко Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре