Сега четете
НСА обявява допълнителен прием за специалността „Медицинска сестра“

НСА обявява допълнителен прием за специалността „Медицинска сестра“

Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) обявява допълнителен прием в държавна поръчка за специалността „Медицинска сестра“ във връзка с многобройните запитвания от кандидати, неполучили дипломите си за средно образование през месец юни 2024 г., обявиха от екипа на висшето училище.

Заявлението за кандидатстване е публикувано в сайта на Академията. Подаването на документи ще бъде в периода от 26 август до 5 септември 2024 г. Класирането ще бъде обявено на 9 септември, а записването на приетите студенти ще стане от 10 до13 септември 2024 г.

Национална спортна академия (НСА), която има опит в обучението на здравни специалисти по кинезитерапия / физиотерапия, разкри специалността „Медицинска сестра“ през миналата учебната година. Студентите имат възможността да практикуват във водещи лечебни заведения, което им дава шанс да натрупат опит и да изградят контакти за професионална кариера. На базата на споразумение с НСА няколко болници финансират таксата за обучение на приетите с най-висок бал първокурсници и отпускат ежемесечни стипендии, за да стимулират интереса към специалността, която е сред най-търсените на пазара на труда, отбелязват от висшето училище. /ПВ/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре