Сега четете
КЗК образува производства срещу АЕЦ „Козлодуй“ и НКЖИ по жалби на фирми

КЗК образува производства срещу АЕЦ „Козлодуй“ и НКЖИ по жалби на фирми

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открити производства срещу „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД, държавното предприятие Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ)  и УМБАЛ „Александровска“ ЕАД. Решенията на КЗК са публикувани на интернет страницата на комисията.

Откритото производство срещу „АЕЦ Козлодуй“ е по жалба на Консорциум „Типиес“. Жалбата е подадена по реда на Закона за обществените поръчки (ЗОП) в частта му за сроковете за подаване на оферти за участие в процедури.

Тя е срещу решението на „АЕЦ Козлодуй“ за внедряване на система за защита от кибератаки, обхващащи комуникациите и информационните системи на атомната централа.

Откритото производство срещу НКЖИ също е по жалба на фирма по реда на ЗОП. Жалбата е от „Тристан 02“ и е срещу решението на НКЖИ за доставка на акумулаторни батерии и токоизправители по обособени позиции.

Вижте и

Откритото производство, което образува КЗК срещу  УМБАЛ „Александровска“ ЕАД, е по жалба от „Огоста 2017“ ООД по  ЗОП. Тя е срещу решението на болницата за събиране, транспортиране и обезвреждане на опасни болнични отпадъци.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре