Сега четете
Създателят на „Телеграм“ се похвали, че има над 100 деца, Мъск го нарече новобранец

Създателят на „Телеграм“ се похвали, че има над 100 деца, Мъск го нарече новобранец

Павел Дуров дарявал семенна течност от 15 г.
Милиардерът и основател на „Вконтакте“ (руската алтернатива на „фейсбук“) и приложението „Телеграм“ Павел Дуров се похвали, че е биологичен баща на над 100 деца в 12 държави. Колосалната бройка се дължала на това, че от 15 г. руснакът активно дарява семенна течност.

Руският милиардер, който от години живее в Дубай, обясни още, че никога не се е женил и предпочита да бъде сам. Въпреки това каза, че вероятно ще има още деца, тъй като семенната му течност е замразена в инвитро клиника за използване при условие на анонимност.
Дуров обаче няма намерение да се крие от децата си. Напротив – смята да направи ДНК кода си публично достояние, за да може, когато пораснат децата, по-лесно да се издирят по света. Той допълва, че се гордее със стореното. Насочи общественото внимание към проблема с намаляващата сперма с добро качество и заяви, че трябва да спре да се заклеймява практиката на даряване, за да се включат към това начинание още здрави мъже.

Необичайното признание на руския милиардер предизвика множество дискусии в социалните мрежи. В една от тях се включи дори американският милиардер Илон Мъск, който коментира в своята социална мрежа X. „Новобранец, ха-ха“ – Чингис хан – написа Мъск в профила си, сравнявайки на шега руския предприемач с монголския водач от миналото, обвързван с многобройни потомци. С коментара си Мъск казва, че владетелят от миналото би му се присмял, че има само толкова деца.
Ако твърдението на Дуров се окаже вярно, той ще бъде в редиците на хората с найголямо биологично потомство, списък, оглавяван от личности като Чингис хан. \

Самият Илон Мъск, който има 12 деца, често говори за демографската криза. През април той изрази своята загриженост относно явлението „демографско самоубийство“ в богатите нации. Той посочи липсата на еволюционен отговор на намаляващия нов живот дори ако броят на хората остане постоянен. (24 часа)

Вижте и

Ро текст на в. 24 часа

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре