Сега четете
Мария Тарашманова:“България Скитане  ИЗ Рая на Земята“ е впечатляващ пътеводител, така и своеобразен дневник на пътешественика

Мария Тарашманова:“България Скитане  ИЗ Рая на Земята“ е впечатляващ пътеводител, така и своеобразен дневник на пътешественика

Мария Тарашманова е популярен автор на тема пътувания с над 37 000 последователи в Instagram и над 18 000 в ТикТок.

Започва да пътува и да споделя в социалните си мрежи с идеята да помага на последователите си да спестяват време и да пътуват повече по невероятните кътчета на България.

През 2022-а, в търсене на сродни души, с които да пътува, започва да организира споделени пътувания по непопулярни места из страната.

През 2023-а пуска собствена онлайн карта на България с отбелязани любимите ѝ места и цели програми за пътешествия:

https://www.rexby.com/Ramblewitht/placesnearsofia-en

Родена е в София и е завършила „Национално финансово-стопанска гимназия“.

Харесва й да се занимава с маркетинга и дизайн. Записва специалност „Маркетинг“ в университета и избирателно комбинира тези умения с любовта си към изкуството. Мария обаче е по-активна в профила си в Instagram, където постоянно споделя срахотните си приключения и пътешествия от света и у нас.

„Люболсовие“ се свърза с Мария да разкаже ,за нейната книга„България Скитане  ИЗ Рая на Земята“ ,която представи на бляскава премиера.

Ти на скоро направи добра премиера на книга,която издаде да разкажеш нещо за нея?

Да Книгата се казва „България Скитане  ИЗ Рая на Земята“тя не е стандартният пътеводител , просто е описано много добре най-добрите дестинации на България и как да се стигне до тях.Книгата представя близо 100 познати и по-малко познати дестинации у нас, които наистина доказват, че България е раят на Земята.

Тази книга е както впечатляващ пътеводител, така и своеобразен дневник на пътешественика, който всеки читател може да персонализира всяка дестинация,като има  свободно място, където читателите да залепят собствена снимка от дадената дестинация и да допълнят със своите впечатления от маршрута, с какво ще запомнят екскурзията си и с кого са я споделили.   Финала на книгата  ни подтиква да оставим своя добър пример за запазването на родната природа като почистим любимо място или пък посадим дърво.

С  какво се занимаваш ти?

Ами аз работя в областта на Маркетинга и отделно  рекламирам една от най-популярните напитки  в света.

Ти отделно нашумя ,че беше приятелка на Виктор Стоянов от предаването „Ергенът“и ,като цяло попадна в светските среди на прожекторите и дали си искала да се занимаваш със шоу бизнес?

Категорично не абсурд нямам нищо общо със светски събития просто имах връзка с Виктор Стоянов и добри взаимоотношения,и така медиите решиха да нападат това лично пространство.Отношенията ни отдавна приключиха с Виктор и си имам нова връзка.

Вижте и

Какво обичаш да правиш и като хоби?

Обичам много да пътувам с компания непрекъснато ходя по различни дестинации.Харесвам  хората,който обичат природата  и не се интересуват много от материални неща.Също така харесвам да рисувам да танцувам и карам мотор и се вълнувам от екстремните изживявания.

Да са те канели да участваш в реалити предавания и следиш ли ги?

Не не  са ме канили ,но единственото предаване в ,което бих участвала това е „Фермата“ ,защото се доближава до традициите на България.

Какво би  казала на вашето поколение и на какво да наблегнат ?

Изключително важно е за младото поколение да имат връзка с по-възрастното поколение за да може да се предаде опитът ,който те имат ,например баба дядо ,защото така по този начин няма да изчезнат традициите и загубването на корените.

Възрастните просто да пречупват харизмата си пред младите,примерно да разказват по-важни информации за Българските ритуали ,а не както интернет предлага информация.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре