Сега четете
“Необиковенни хора”- в епизод 1 гост на Генади Стойчев е Емил Стойнев

“Необиковенни хора”- в епизод 1 гост на Генади Стойчев е Емил Стойнев

Скъпи приятели, днес имам удоволствието да ви среща с един приятел , който е постигнал много и в професионален, и в личен план. Повече от 20 години този човек е доказал се успешен треньор по триатлон в България. Той е не просто треньор, а и ментор на спортистите. С него те са стигали до подиумите на редица престижни международни състезания и са прославяли името на България. За този човек може да се говори дълго, а когато колеги от спортните среди чуят името му, вече знаят какво означава. Представям ви Емил Боянов Стойнев.

Здравей тренер, Емо, да започна с това, че дълги години беше и мой треньор по триатлон. Ти ме научи да плувам, да карам велосипед правилно, да тичам. Радвам се, че мога да водя днешното интервю с теб и ти да си първият ми гост.

Преживял съм много с теб, не ми е било лесно, но винаги е било мотивиращо и удовлетворяващо. Сега ти си тук и е моментът да чуем твоята гледна точка. Какво е за теб спортът в България, къде е, според теб и според държавата, мястото на триатлона?

Когато си основавал федерацията по триатлон в България за теб какво е било чувството и какво си искал да постигнеш? Защо триатлон, а не, да кажем, плуване, колоездене, бягане? Отговор на Стойнев: Имал ли си спънки в професионален план, какви трудности си срещал и от кого?

По какъв начин си се справял с тях?

Много твои състезатели имат медали и успешни класирания на национални и международни състезания. Разкажи ни как се възпитава медалист, какво преживяваш, когато като треньор, мислено се изкачиш на подиума със своите медалисти?

Вижте и

Доволен ли си от резултатите си в личния живот като треньор и в професионалната кариера? Какво още искаш да постигнеш?

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре