Сега четете
Натъжен съм, защото се занимаваме с кокошкарски обиди

Натъжен съм, защото се занимаваме с кокошкарски обиди

Натъжен съм, защото се занимаваме с такива кокошкарски обиди при положение, че нямаме план, милиардите стоят, предстои среща на най-високо ниво в НАТО. Вместо да слушаме позицията на България, да спорим по нея. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар пред журналисти в кулоарите на парламента.

Според него вече е трябвало да има позиция на България, на външно министерство, която, който и да отиде във Вашингтон за срещата на НАТО, да я защити.

Вчера служебният премиер Димитър Главчев изпрати писмо до председателя на парламента, в което иска да се реши кой да представлява България на Срещата на върха НАТО във Вашингтон.

Аз ходех на европейските съвети, върховният главнокомандващ ходеше на срещите на НАТО, каза Борисов във връзка с това как е било по времето, когато той е бил премиер. Той посочи, че тогава президентите са ходели с решение на правителството. Ние сега слушаме обиди, обвинения вместо всички да кажем едно „Благодаря“ на „Има такъв народ“, че отпушиха процеса да има днес възможност и Христо Иванов да си тръгне.

На въпрос дали днес има повече оптимизъм, Борисов каза: „Нищо не се е случило“. Попитан кой може да е служебен премиер Росен Желязков или Рая Назарян, той коментира: Няма такъв вариант към днешна дата.

Вижте и

Борисов не отговори конкретно и на въпроса дали продължават разговорите в търсене на подкрепа за първия мандат.

Нищо от важните неща, които България пропуска в момента, не се коментират от вас, обърна се Борисов към журналистите. А какво щяло да се случи и кой би бил – няма никакво значение, когато нямаме национални позиции, нямаме парламент, който, без значение кой от коя партия е, да защити националния интерес, посочи още Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре