Сега четете
Температурите се покачват, вятърът утихва

Температурите се покачват, вятърът утихва

Днес ще бъде слънчево и горещо. Ще е почти тихо, в Източна България със слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 33° и 38°, по-ниски по Черноморието, в София – около 33°.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Вятърът ще е слаб, предимно от североизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 26°, на 2000 m – около 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 30°. Температурата на морската вода е 23°-24°, малко по-ниска на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Вижте и

През следващите дни до края на тази и в началото на следващата седмица ще бъде предимно слънчево, след обяд с развитие на купеста облачност. Вероятността за валежи е малка, само на отделни места, главно в планините, е възможно да превали краткотрайно с гръмотевици. В нощните часове, а в западната половина от страната и през деня, ще е почти тихо; в източната ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Ще остане горещо, максималните температури в повечето места ще бъдат между 33° и 38°, по-ниски по Черноморието.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре