Сега четете
Голям скандал се тресе в светските среди Светлана Гущерова била с избити зъби от шампион по борба Кирил Терзиев

Голям скандал се тресе в светските среди Светлана Гущерова била с избити зъби от шампион по борба Кирил Терзиев

„С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история – цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат“, заяви за „Труд news“ Кирил Терзиев.

рипомняме, че Светлана Гущерова обвини 40-годишния бронзов олимпийски медалист по борба Кирил Терзиев, че ѝ е счупил зъбите, пред очите на децата ѝ, след продължително преследване с колата.По думите му, двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. „България“ в София. Той я попитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които ще го пребият.

„Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана – мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение“, коментира той.

Вижте и

Разказва, че преди време му станало жал за Християн Гущеров и му се предоверил, защото някога му е бил приятел. По думите му, неговите бизнеси са хранилка за Гущерови от години, докато те нямат един работен ден в живота си. Терзиев се занимава със застраховане и имам охранителна фирма.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре